петак, 23. септембар 2016.

x Knjiga za zaljubljene devojke. Knjiga za zaljubljene muslimanke. Šta čitaju dame? Koju knjigu da poklonim drugarici? Duhovna hrana. Hrana za dušu. Šta najviše čitaju žene? Šta se čita na odmnoru? Šta se čita na bazenu? Knjige koje se moraju pročitati. Kahlil Gibran Duhovne izreke. Knjiga koja se čita na plaži. Halil Džubran, Knjiga. Kahlil Gibran Duhovne izreke, Halil Džubran Citati, Halil Džubran Izreke, Halil Džubran mudre Misli, Halil Dzžubran Ljubavni stihovi. Halil Džubran poezija. Halil Dzžubran proza. Najlepše ljubavne misli Halila Džubrana. Šta vole da čitaju muslimanke? Najlepši stihovi o ljubavi. Koju knjigu da kupim ženi? Knjiga za muslimanske devojke. Kako da se zaljubim. Halil Džubran proza. Knjiga o ljubavi. Kako se postaje zaljubljena devojka? Bestseler u Srbiji 2018. Hit knjiga u Srbiji 2018. Najčitanija knjiga u Srbiji 2018. "Imperija knjiga" Kragujevac Duhovne izreke. Halil Džubran Citati. Kahlil Gibran, Halil Džubran, Misli, stihovi, Knjiga, Knjige. Duhovne izreke. Halil Džubran Citati. Erotska poezija. Šta čitaju dame sa stilom. Knjiga za otmene dame. Knjiga na koju se pale žene. Koja knjiga oduševljava žene? Koju knjigu čitaju devojke. Knjiga za devojčice. Lezbejke u Beogradu. Šta da poklonim devojci? Knjiga koja se poklanja. Knjiga za voljenu osobu. Knjiga ljubavnih stihova. Knjiga za uživanje. Najbolje knjige za čitanje. Najčitanija knjiga u Srbiji 2018.








Muškarac koji ženi ne oprašta sitne grehove, nikada neće uživati u njenim velikim vrlinama.
*   *   *
Moja usamljenost je nastala kada su ljudi pohvalili moje govorljive mane i osudili neme vrline.
*   *   *
Kako da izgubim veru u životnu pravdu. Znam da snovi onih koji spavaju na perju nisu ništa lepši od snova onih koji spavaju na zemlji.
*   *   *
Od čoveka, te travke ništavne što raste iz gliba, načinismo sviralu kroz čije srce izlismo svoj glas u svet, tišinom okovan.
*   *   *
I k'o što zrnevlje nemušto postaje ljubavna pesma
Kada ga slavuj pozoba,
Imaće tako  čovek,  kao hleb za bogove, božanski ukus imati.
*   *   *
Vrednost čoveka nije u onome sto doseže, već u onome što želi da postigne.

*   *   *
Zabluda koju danas zovemo slabost, sutra će biti karika bez koje niska ljudskog života ne može biti nanizana.
Napori za koje u ovom trenutku ne dobijamo nagradu, živeće sa nama i doneće nam slavno ime.
Naši gubici biće kruna našeg ponosa.
*   *   *
Kada bi postojala dva čoveka jednaka, ceo svet bi im bio mali.
*   *   *
Bogati traže srodstvo sa onima koji su otmenog porekla; oni otmenog porekla žele vezu sa bogatima; i svi se međusobno preziru.
*   *   *

Lepota je sve što vidiš i osjećaš kada daješ, a ne uzimaš.

Нема коментара:

Постави коментар